Magyar
 
  1062 Budapest, Andrássy road 128.
  +36-1/237-0357
  kapcsolat@vedelem.com
 
More contacts »
Send us a message »
 
Ask for a free quotation!
 
Your name:  
Company name (optional):  
E-mail address (optional):  
 

About us  Services Contact


Oldalszám: 1 2 3

Megrendelőink figyelmébe


 

Teljes mérethez kattintson a képre!
 
 
Családi nap és jubileumTeljes mérethez kattintson a képre!

A Védelem Holding hagyományos családi napja idén egyben jubileum is volt, hiszen a vállalat megalapításának 25. évfordulóját is ünnepelték egyben.
A programok között szerepelt többek között íjász- és horgászverseny, de a legnagyobb izgalmakat minden bizonnyal a szkandermérkőzés hozta.
Vállalkozó szellemű kollégáink továbbá kipróbálhatták a Quadozás élményét is. A hangulatról Dj Yoko gondoskodott, valamint sztárvendégként tiszteletét tette Vincze Lilla művésznő, a Napoleon Boulevard együttes egykori énekesnője, aki remek hangulatú koncertet adott.

További képek »
 
 
Negyed évszázada az Ön nyugalmáért!


 

Teljes mérethez kattintson a képre!
 
 
Több, mint két évtized után búcsúztattuk


Nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötték Molnár József Pálnét, azaz „Erzsikét”, aki a cég alapítása, vagyis 1990 óta dolgozott a Védelem Holding kötelékében, az Electrolux Lehel Kft. személyportáján. Baráth László többségi tulajdonos, valamint Muzsik László területi vezető személyesen köszönte meg a több, mint két évtizedes közös munkát, és kívánt hosszú, boldog, tevékeny nyugdíjas éveket.


Teljes mérethez kattintson a képre!
 
 
Átalakították tevékenységüket


A szolgáltatások bővítése volt a megfelelő válasz a jászberényi alapítású cég vezetői szerint.

Teljes mérethez kattintson a képre!
 
 
Az ötcsillagos biztonság


Védelem Holding: Több, mint 22 éve az Ön nyugalmáért!

Teljes mérethez kattintson a képre!
 
 
Személyvagon érkezett...


4 és fél éves küzdelem után megkaptuk.
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani mind a magam, mind a Magyar mentőkutyás társadalom, mind pedig a bajba jutott emberek nevében azért az értékes támogatásért, melyet a MÁV 2012. november 29-én a Közlekedésért Felelős Államtitkárság közbenjárásával egy használt személyvagon formájában a Kutyákkal az Életért Alapítványnak nyújtott.
Teljes cikk »

Teljes mérethez kattintson a képre!

Köszönjük mindazoknak, akik közreműködtek a megvalósításban és külön köszönjük Baráth László Úrnak, a Védelem Holding tulajdonosának, aki kulcsfontosságú szerepet töltött be e régen húzódó projekt véghezvitelében.

Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy a MÁV által adományozott személyvagont a műromunkon elhelyezve a mentőkutyák kiképzése céljára használatba állítottuk. Ez a támogatás nagy mértékben járul hozzá a mentőkutyák még kiterjedtebb és hatékonyabb felkészítéséhez.
Mind a hazai, mind a külföldi mentőkutyások örömmel fogadták a hírt, hogy mostantól Jászberényben a világon is csak kevés helyen rendelkezésre álló tréning-körülmények fogadják őket az általuk oly fontosnak tartott cél megvalósításához.

Szabó Gábor
a KÉA elnöke

Teljes cikk elrejtése «
 
 
"Reszkessetek betörők!"


A fenti szlogennel indítja útjára a Védelem Holding kivonuló csapata saját, képzett szakemberekből álló kutyás járőrszolgálatát. Céljuk a bűnmegelőzés, és a jászberényi városlakók szubjektív biztonságérzetének növelése. A két új négylábú harcos neve:
Mázli és Híró.

Forrás: jaszberenyonline.hu

Teljes mérethez kattintson a képre!
 
 
Eurochallenge Kupa 2012


A Védelem Holding szakemberei sikeresen biztosították a nemzetközileg is nagy figyelemmel kísért, a debreceni Főnix Csarnokban megrendezett Eurochallenge Kupa 2012-es bajnokságának április 29-ei kosárlabda meccseit.

Az első meccsen a harmadik helyért küzdő csapatok közül végül az orosz Ljuberci került fölénybe, akik mindössze hét ponttal előzték meg a Szolnoki Olaj bravúrosan játszó csapatát, 94-87 arányban.
Az első helyért a török Besiktas és a francia Chalon mérkőzött meg. A meccs végén a török válogatott került ki győztesen, 91-86-os végeredménnyel.
A Védelem Holding biztonsági szolgálat tagjainak köszönhetően a kupa a lelkes és indulatos szurkolótábor mellett is atrocitások és rendbontás nélkül, nyugalomban és jó hangulatban zajlott.


Teljes mérethez kattintson a képre!
 
 
Báli szezon 2012


A Védelem Holding szakemberei kivették részüket a 2012-es báli szezon legfontosabb társasági rendezvényeinek biztosításából. A sikeresen lebonyolított események között szerepelt többek között a jászberényi Keresztény bál, valamint a Budapesten megrendezett Külügyi, Sajtó, illetve Orosz bál.

Tekintse meg alábbi videónkat
(teljes képernyős nézethez kattintson duplán a videóra)!
 
 

Védelem Holding Zrt.

The specialist of safety


Its faith:

„We dedicate our human and technical resources to provide our customers with premium services and high level security contributing to their achieving of goals.”
 
 
 
Click to fullsize image


Click to fullsize image
 
 
 
Quality policy of the Védelem Holding Zrt.:


ISO9001-2008

„We'd rather prevent the deficiencies than detect.”
 
 
 
Extract from the code of ethics of the Védelem Holding Zrt.:

„The selection condition of our colleagues is loyalty to the customer and our company, as well.”
 
 
 
Extract from the security policy of the Védelem Holding Zrt.:

„It offers its services, within those quality, reliability namely security 24/7 on all the 365 days of the year uninterruptedly.”
 
 
 
 
Our company is the member of the Facilities Management Committee.

 
 


Our company is the member of the International Association of Bodyguards and Security ServicesOldalszám: 1 2 3